Acte de campanya Dones amb Iniciativa

Data d'inici

09.05.2015 18:00h

Data de finalització

09.05.2015 19:30h
Lloc: 
C/ Jacint Verdaguer, 105-113 Sant Vicenç dels Horts http://www.svh.cat/municipi/guia-del-municipi/equipaments/can-comamala.html
Adreça: 
Centre cívic Can Comamala
Correu electrònic: 
Telèfon: 
933010612
Més informació: 

El proper dissabte, 9 de maig a la tarda, celebrarem l'acte central de Dones amb Iniciativa de la campanya de les municipals. I el volem celebrar amb les dones candidates que assumeixen el repte de representar la ciutadania i governar els nostres pobles i ciutats a través de la nostra coalició.
Amb aquest acte, volem explicar a la ciutadania el projecte feminista que les candidatures d'ICV-EUiA impulsaran al llarg i ample del territori i com, de nou, afirmem el nostre compromís per fer uns municipis més violetes, més compromesos en la lluita i la transformació de les desigualtats i els drets de les dones.
Per tot això, ens agradaria molt que ens acompanyis a l'acte, donant suport a les companyes candidates. I si també formes part de la candidatura municipal, t'emplacem doblement a venir per participar en una gran foto de dones candidates a les Municipals 2015 

Sant Vicenç dels Horts és qui acull i co-organitza l'acte que podrem compartir amb la seva cap de llista, la Petri Garcia i la coordinadora nacional, Dolors Camats.