Marxa Estatal Contra la Violència Masclista

Data d'inici

07.11.2015 12:00h

Data de finalització

07.11.2015 14:00h
Lloc: 
Madrid
Adreça: 
Davant del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, c/ Cuesta de Moyano amb Passeig del Prado.
Com arribar-hi: 

Renfe: Atocha Cercanis / Metro: Atocha

Correu electrònic: 
Telèfon: 
93.301.06.12
Més informació: 
Dones amb Iniciativa tindrà una àmplia participació a la Marxa del 7N a Madrid. 
La resposta que fem entre totes a aquesta convocatòria del moviment feminista ens pot fer sentir orgulloses del nostre compromís. Formem una delegació d'un centenar de companyes que representarem les lluites per les que tota l'organització de Dones amb Iniciativa porta treballant tants anys. 
 
El 7N, el clam per un Pacte d'Estat contra la Violència Masclista serà massiu. Celebrem haver-hi treballat intensament durant el 2014 i el 2015 fent incidència a les institucions per l'Acord Social i Polític contra la Violència Masclista. Des del Congrés, a partir de la interpel·lació de la Laia Ortiz, passant pels Ajuntaments, on la passada campanya del 25N vam presentar mocions instant als plens a la seva aprovació, fins arribar a l'hivern al Parlament de Catalunya. L'Acord social i polític és una reivindicació compartida per bona part de la societat. El moviment feminista vol fer-ne una qüestió d'Estat. 
Ja no tolerarem ni més escuses, ni més retallades. Prou complicitat i prou silenci. Els feminicidis són una qüestió d'Estat! 
 
Contra la violència masclista, NI UNA MÉS!