21.11.18

Cid a Aragonés sobre les retallades a organismes de la Generalitat: “No és la millor manera de començar a negociar els pressupostos”

El diputat de Catalunya en Comú Podem retreu al conseller d’Economia que estiguin “aplicant retallades” a diversos centres de la Generalitat

El diputat de Catalunya en Comú Podem David Cid ha avisat avui al Conseller d’Economia, Pere Aragonès, que les “retallades” a diversos organismes dependents de la Generalitat, així com de l’aportació al Consorci de l’Habitatge de Barcelona, “no són la millor manera de començar a negociar els pressupostos”.

Cid ha preguntat al conseller si està aplicant retallades a diversos centres de la Generalitat, com és el cas dels centres de recerca on, ha assegurat, els treballadors denuncien retallades de despesa en “fins i tot en partides ja compromeses”.

Sobre l’anunci de la portaveu del Govern sobre la “rectificació” a la retallada del Consorci d’Habitatge, el diputat ha assenyalat que “fan una excepció, però com va dir retallades n’hi ha, i ni haurà”. “Segueixen enganxats a les retallades”, ha sentenciat.

Els diputat dels comuns ha sostingut que “el gir social d’ERC ni està ni se l’espera”, i ha recordat les nombroses vagues i mobilitzacions convocades per metges, mestres, estudiants, funcionaris, etc. “Ni governen ni deixen governar”, ha conclòs.