11.11.14

Dones amb Iniciativa de Badia organitza un concurs de fotografia pel 25N

Sensibilitzar i conscienciar contra la violència de gènere mitjançant la imatge és l'objectiu d'aquest concurs fotogràfic. Les persones interessades a participar poden enviar les fotografies a badia@iniciativa.cat o duent la fotografia al local d'ICV de Badia ( Menorca 4 local) fins el dia 24 a les 20 hores.

 

Dones amb ICV ha organitzat "DES-IGUALDADES", un concurs fotogràfic com a campanya de denúncia de la violència de gènere a la nostra societat. Les bases del concurs estan penjats a la web d'ICV http://www.iniciativa.cat/badia a l'apartat de documents. Per participar només caldrà enviar una foto al email badia@iniciativa.cat o duent-la al local d'ICV de Badia de dilluns a dijous de 18 a 20 hores. El jurat estarà format per quatre dones de diferents associacions i col·lectius del nostre municipi.

La fotografia guanyadora tindrà un premi de 100 € que serà entregat pel jurat el mateix 25 de novembre a les 19 hores a la sala annexa de la Biblioteca Vicente Aleixandre. Les fotografies hauran d'anar amb un títol i el nom de l'autora o autor en el email o sobre a part en cas d'entregar-la físicament.

 

Dones amb ICV proposarà fer una exposició permanent a la Biblioteca amb totes les obres presentades. Aquest tema encara està en fase de negociació amb les possibilitats i dates lliures de la sala municipal.

 

ICV de Badia